Echipa Noastra!


Misiunea noastra este de a va oferi informatii utile despre noi, informatii care va vor ajuta sa aveti o reprezentare cat mai exacta asupra ideii de Radio Acasa Romania.
Ne bucuram ca sunteti alaturi de noi, pentru ca Radio Acasa Romania este locul unde se intalnesc romanii de pretutindeni, este postul ce inseamna in primul rand oameni, echipa care este plina de satisfactii, provocari, emotii, devotament si incredere.


Nicu
din : Roma , Itlaia
Ai castigat continua! Ai pierdut continua !
Pai da, sunt ardelean.Pricep greu si uit repede!
Stiu doar ca, a avea un prieten este mai vital decat a avea un inger.
Nu imi place sa vorbesc prea mult despre mine. Prefer sa las faptele sa vorbeasca... Totusi, comunicarea este importanta, asa ca va astept sa-mi scrieti ... Redactia@radioacasa.ro
Axel
din : Craiova , Romania
Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii.......
Lory
din : Craiova , Romania
Salut, sunt Lory, o olteanca de la mama ei. Putem spune multe despre dragoste sau iubire. Eu nu doresc sa reprezint totul pentru oricine , ci as dori sa insemn ceva pentru cineva anume, iar daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Iubirea este sentimentul cel mai pur..sentimentul care inalta spre cei mai inalti nori si poate aduce cele mai fericite momente din viata unui om.


Daewoo
din : Bucuresti , Romania
Nu exista multe lucruri atat de frumoase ca recunoasterea faptului ca esti obiectul iubirii cuiva, pentru ca daca nu esti pe deplin convins ca poti fi iubit, atunci poate fi ca o onoare, pe care o primesti fara a sti exact ce ai facut ca sa o meriti.


Andra
din : Sinaia , Romania
Omul care sufera cu adevarat nu-si etaleaza lacrimile si nu-si afiseaza durerea.
Perpessius, intr-o cronica literara, scrie: Marile dureri, se spune, sunt mute si totusi tortura, chiar Inchizitia, a filtrat nu o data gemetele sufletesti in cantece.

din : ,

Asculta Radio Acasa Romania!

Password: acasa

Ajuta un copil. Campanie promovata de Radio acasa Romania

Reclama
Banii pe care ii oferi sprijină lupta noastră către un viitor mai bun pentru copii.
Din 1991, UNICEF impreună cu Guvernul Romaniei şi alţi partneri luptă să asigure copiilor cel mai bun start in viaţă şi să ajungă la potenţialul lor maxim de dezvoltare.

Descarca Aplicatia Android

Reclama
Asculta Radio Acasa pe telefon. Descărca aplicația pentru Android de aici.

Kick pe imagine pentru a descarca aplicatia.